Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Torta dacquoise al pistacchio
50 min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Crema inglese
15 min
Bavarese alle nocciole
7h
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Semifreddo pesche e albicocche
3h 35min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Éclair alla crema di limone
4 godz.
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 godz. 50 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min