![Bavarese al mandarino Bavarese al mandarino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/551A6053-7BAD-4CA2-87F1-5CF384C1BDB0/Derivates/1D2D4C63-81A3-4FCC-A88A-1C6EF55E6212.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 60 g di zucchero
- 3 mandarini, la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
- 2 tuorli
- 100 g di latte
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Bavarese alle nocciole
6h 40min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 Min
Éclair alla crema di limone
4h
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Vasetti di gelato alla panna cotta con mirtilli
11h 40 min
Mousse ai frutti rossi
4h
Mattonella di strüdel
20h
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Bignè cake
4h
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Crème caramel
3hod. 45min