![Pagnotta al rosmarino Pagnotta al rosmarino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/759B6C60-CDC6-4F2C-B590-41CB7EE3DD2F/Derivates/618036BA-0267-4680-B506-17CD02AC4832.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
of 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale in cassetta
4hod.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane all'orzo
2h 45min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane multicereali
17h 30 min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane al rosmarino
10sa 55 dk
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min