Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
of 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Pane alla birra
4h 55 min
Corona bordolese
5h 20min
Pane di patate
3 Std.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Mantovanine
2h 45min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.