Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
of 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min.
Corona bordolese
5h 20min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane di patate
3 Std.
Pane al rosmarino
10h 55min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Polka (pane francese)
5 Std.