Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
100
g di farina integrale
of 100 g di farina di castagne - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1500 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di crescenza
- 10 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di pesto alla genovese (optioneel)
- 20 g di olio extravergine di oliva (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 24.4 g
Alternatieve recepten
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza Margherita
2h
Pizza alla farina di farro
2h 10min
Lasagne valtellinesi
2h
Pizza alle zucchine
1hod. 45min
Focaccia alle olive
2h
Pizza ai quattro formaggi
1hod. 40min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Pizza alla romana
1hod. 40min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 godz.
Pizza alle tre farine
1hod. 55min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min