Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
of 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta casereccia
5ωρ. 10 λεπτ.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Corona bordolese
5h 20min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Nodini mediterranei
3hod. 50min
Treccia di grano saraceno alle noci
5ωρ. 10 λεπτ.
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min