Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 175 g di farina tipo 00
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1158 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Torta di carote
1h 10min
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 Std. 25 Min
Torta di mele e nocciole
1h
Torta paesana
1h 10min
Crostata albicocche e lamponi
1 godz. 20 min
Torta rovesciata alle pesche
1h 5min
Torta di mele, cannella e mandorle
1h 30min
Torta tutta mele
50min