Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1105 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4ωρ.
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane multicereali
17h 30min
Barrette biscottate alla frutta
2h 5min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4ωρ.
Pane integrale in cassetta
4ωρ.
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane con farina di mais
5h 5min