Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1105 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane nero siciliano
8 Std. 50 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 godz. 15 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane con farina di mais
5h 5 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10 min
Pane di patate
3 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min