Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di quinoa
- 250 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7910.4 kJ / 1890 kcal
- Eiwitten
- 66.4 g
- Koolhydraten
- 322 g
- Vetten
- 32.3 g
- Vezels
- 24.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1 godz. 30 min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Panfocaccia con noci
3h 30 min
Pane arabo (senza glutine)
1 Std. 35 Min
Focaccia tirolese
3h 30 min
Pane alla birra
4h 55min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane senza lievito
19u.
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 dk
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4sa
Pane alle castagne
4sa
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 godz. 30 min