![Zelten Zelten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7C2B4C25-DE29-4DC1-BDDA-0F1C1BD45899/Derivates/E63F96D8-BF66-4F08-BF8E-1C554141103C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di farina tipo 0
- 30 g di lievito di birra fresco
- 70 g di zucchero
- 300 g di latte intero tiepido
- 150 g di fichi secchi a metà
- 80 g di Rum
- 50 g di arancia candita
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di pinoli
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza tritata
- 100 g di mandorle pelate
- 140 g di noci sgusciate
- 150 g di vino rosso proveniente dal Trentino Alto Adige (tipo Teroldego o Marzemino)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Salsa bolzanina
15 分钟
Strudel di mele
1hod. 35min
Torta di grano saraceno e lampone
1hod. 35min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Strudel di ricotta e pane
2 Std. 30 Min
Gnocchi alle ortiche
1hod. 10min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Minestrone d'orzo
1 Std.
Buchteln
4h
Focaccia dolce
45 分钟
Pancotto
30 Min