Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 160 g di latte intero
- 60 g di zucchero
- 1 limone, il succo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 150 g di frutta mista fresca, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 614.8 kJ / 146.9 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 31 mg
Alternatieve recepten
Panna cotta
6h 30min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2u. 20min
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Coppa leggera al cioccolato
1 Std. 40 Min
Bicchierini ricotta e amarene
20min
Mousse alla fragola
2h 10min
Panna cotta alla crema al whisky
4 godz. 30 min
Crema di pere e cioccolato
55min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h