Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 45 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 30 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 85 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 500 g di acqua + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di psillio alimentare
- 500 g di farina senza glutine per pasta e pizza
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1730 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 9.19 g
- Koolhydraten
- 56.25 g
- Vetten
- 16.89 g
- Vezels
- 3.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane senza glutine
2h 45 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1óra 40p
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55 min.
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2sa 35 dk
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2sa 35 dk
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55 min.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2óra 10p