Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 45 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 30 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 85 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 500 g di acqua + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di psillio alimentare
- 500 g di farina senza glutine per pasta e pizza
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1730 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 9.19 g
- Koolhydraten
- 56.25 g
- Vetten
- 16.89 g
- Vezels
- 3.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2h 35 min
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pane arabo (senza glutine)
1h 35 min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Pain au chocolat (senza glutine)
4h
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2u. 40min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35 min