Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 825 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 2 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 5 g di latte in polvere
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di noci sgusciate tritate grossolanamente
- 70 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Pinza triestina
6 Std.
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Nodini mediterranei
3sa 50 dk
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4hod. 20min