Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 825 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 2 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 5 g di latte in polvere
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di noci sgusciate tritate grossolanamente
- 70 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Coppia ferrarese
1h
Pane multicereali
17h 30min
Pan coniglio
5h 5min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane al latte
2h 20min
Pane alla birra
4h 55min
Grissini di pane
4h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Corona di pane con il sesamo
15h 30min