Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di liquirizia pura in caramelle
- 4 tuorli d'uovo
- 15 g di fecola di patate
- 150 g di zucchero
- 500 g di latte
- 15 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 890 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3hod. 15min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Panna cotta
6hod. 30min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6hod. 30min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 Min
Stroscia di Pietrabruna
50 Min
Panna cotta danese
8h 30min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Crema di pesche caramellate e cannella
2 Std. 15 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Bavarese al mandarino
4h 45min