Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Corona bordolese
5h 20min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min