Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Spighette al kamut
3h 55min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Pane pugliese
29u. 20min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Panini venostani
3 Std.
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4 Std.