Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piadine
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
- 4 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1478 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 17.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzette marinare
1h 35min
Piadina romagnola
15min
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Piadina sfogliata (1 porzione)
40min
Pane per hamburger
3h 20min
Piadina integrale farcita
40min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min.
Piadina romagnola
15min
Piadine con salmone affumicato
15min
Mantovanine
2 godz. 45 min