Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cialda
- 25 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 5 g di caffè istantaneo
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 2 uova
-
30
g di burro a pezzi
of 30 g di strutto - 20 g di aceto di vino bianco
- 40 g di Marsala
Ripieno
- 700 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 120 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di gocce di cioccolato
Terminare la preparazione
- 50 g di burro fuso
- 1 albume
- 1000 g di olio di semi di arachidi
-
50
g pistacchi tritati
of 50 g di frutta mista candita a pezzetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 41.8 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Rosticceria siciliana
2 Std.
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Panelle
1h 25min
Cannolo siciliano scomposto
30min
Cannolo scomposto
3 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6 godz.
Cremolata di ricotta e cannella
10 dk
Piccole cassatine al forno
2 Std.
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2h 15 min
Tetù
1h 50 min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min