Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 2 cucchiai di dado per brodo di pesce
- 400 g di pomodori pachino a metà
- 400 g di pesce misto (molluschi, crostacei e frutti di mare), pulito (peso netto)
- 750 g di acqua
- 400 g di riso Arborio
- 1 tuorlo
- 2 uova sbattute
- pangrattato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 37.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di cassata
30min
Amatriciana con cozze
55 Min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Dolcetti marocchini alle mandorle (Briouats)
35min
Chawan mushi
35min
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
A ‘ngornata
2 godz. 20 min
Alici ripiene
50min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min
Pizza alla romana
1 godz. 40 min