Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 2 cucchiai di dado per brodo di pesce
- 400 g di pomodori pachino a metà
- 400 g di pesce misto (molluschi, crostacei e frutti di mare), pulito (peso netto)
- 750 g di acqua
- 400 g di riso Arborio
- 1 tuorlo
- 2 uova sbattute
- pangrattato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 37.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 Std. 45 Min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Tartufi al cioccolato
Geen beoordelingen
Spaghetti al ragù di anguille
50 Min
Zuccotto gelato
12h
The Bronx
10min
Éclair con caramello al burro salato
19h
Iris siciliani
4 godz. 10 min
Virgin Colada
10min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Arancini di riso vegetariani
2h 5min