Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- 250 g di riso a chicco corto
-
650
g di brodo di pollo
of 650 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- pangrattato
- olio per frittura
- 2 - 3 uova sbattute
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 472 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3.48 g
- Koolhydraten
- 10.11 g
- Vetten
- 6.49 g
- Vezels
- 0.27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Arancini di riso vegetariani
2h 5min
Lumachine farcite
45min
Cordon bleu
30min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Crocchette di pesce alla menta
10 Std.
Crocchette di tonno
10 Std.
Crocchette con salame piccante
9 godz. 30 min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min