Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 40 g di olio di oliva
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di pomodori perino San Marzano, a pezzi (2 cm), senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di formaggio primo sale a cubetti (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo (optioneel)
- 350 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2sa
Calzone
2 godz. 50 min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Focaccia a sorpresa
2sa
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 godz. 30 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Pizza di patate alle verdure
2sa
Fagotto napoletano
2h 15min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min