Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 40 g di olio di oliva
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di pomodori perino San Marzano, a pezzi (2 cm), senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di formaggio primo sale a cubetti (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo (optioneel)
- 350 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2sa
Focaccia a sorpresa
2sa
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Pizza di patate alle verdure
2sa
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Focaccia di patate
2h 50min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30 min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Calzone
2h 50min