Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 30 g di burro + q.b.
- 32 pezzi di pasta tipo conchiglioni (220 g circa)
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di spinaci freschi, lessati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 326 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne mozzarella, ricotta e spinaci (Bimby Friend)
1 godz. 30 min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1h 20min
Tagliolini stracciatella e speck
1 godz. 5 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Rosette al radicchio
2 Std.
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 Min