Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 30 g di burro + q.b.
- 32 pezzi di pasta tipo conchiglioni (220 g circa)
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di spinaci freschi, lessati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 326 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Cannelloni di zucca
1 godz. 50 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1h 10min
Paccheri filanti al gratin
1 godz. 35 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2 godz. 5 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Timballo di anelletti al forno
1 godz. 40 min