![Conchiglioni agli spinaci Conchiglioni agli spinaci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32C39BA0-F688-4211-AA31-F692BA901C98/Derivates/095DFAFA-5FE8-45C1-8EB4-037739058A87.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 30 g di burro + q.b.
- 32 pezzi di pasta tipo conchiglioni (220 g circa)
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di spinaci freschi, lessati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 326 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Girandole di magro
1 Std. 5 Min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 godz. 35 min
Paccheri filanti al gratin
1 godz. 35 min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20 min
Ravioli asparagi e bottarga
45min
Cannelloni di fave
50 Min
Rosette al radicchio
2h
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1 Std. 10 Min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1 Std. 10 Min