Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
Ripieno
- 1 cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 50 g di pangrattato
- 16 pasta secca tipo cannelloni
Sugo di verdure
- 1 cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio
- 600 g di pomodori a metà
- 150 grammi di peperone a pezzi
- 200 g di zucchine a pezzi
- 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 80 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2877 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Sugo classico
55min
Amatriciana con cozze
55min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 godz. 45 min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Polpette classiche
1h