Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
Ripieno
- 1 cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 50 g di pangrattato
- 16 pasta secca tipo cannelloni
Sugo di verdure
- 1 cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio
- 600 g di pomodori a metà
- 150 grammi di peperone a pezzi
- 200 g di zucchine a pezzi
- 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 80 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2877 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45 min
Cannelloni di zucca
1h 50min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Lattughe ripiene
1h 10min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1ωρ. 20 λεπτ.
Ragù di salsiccia Sottovuoto
2 Std. 25 Min
Amatriciana con cozze
55 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 godz. 5 min
Pappardelle al sugo di agnello
55 min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min