Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Mondeghili
40 Min
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Ficelles picardes
1h 25min
Polpette in salsa spagnola
1 Std.
Saltimbocca alla romana
25 Min
Crocchette di riso al forno
1h 35min