Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Mini brioche con mousse al salame e stracchino
6 Std.
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Involtini di vitello
35min
Crocchette di cozze
10h
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1 Std. 35 Min
Brutti ma buoni di patate
55 min