Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (10 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio di semi di arachidi (o girasole)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di passata di pomodoro
- 4 - 6 foglie di basilico fresco, pulite ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 di pomodori ciliegino a metà
- g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 90 g di rucola, le foglie pulite ed asciugate
-
200
g di burrata
of 200 g di stracciatella di bufala -
g di burrata
of g di stracciatella di bufala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 98.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min
Pizza alla romana
1 godz. 40 min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Pizza ai frutti di mare
2 godz.
Pizza alle verdure
2h 5 min
Pizza mele e brie
1 godz. 50 min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min