![Sfogliata ai funghi Sfogliata ai funghi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4F0967CD-99DE-4B1A-8AF4-5237C4A358B4/Derivates/0779B812-7DBD-4BF8-8D9C-5A73DCEBA6CF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 1 cipolla piccola a pezzi
- 70 g di burro
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi piccoli
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero in polvere
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
- 1 uovo
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 мин.
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1ч. 30 мин.
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2ч.
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Torta salata champignon e provola
1 Std. 5 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Parmigiana di patate
2ч.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1ч. 20 мин.