Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 1 cipolla piccola a pezzi
- 70 g di burro
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi piccoli
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero in polvere
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
- 1 uovo
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata salata di spinaci
1h
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Torta di asparagi
1h 10min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Lasagne al nasello e spinaci
1h 30min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40 min
Scarpaccia
1h
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min