Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
of 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 334 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta di zucchero
1h 10min
Cream tart
4h
Glassa di zucchero
10 min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25 min.
Ganache al cioccolato
12h 20min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Cupcakes al cioccolato con glassa cocco-vaniglia (senza lattosio)
29 Std. 10 Min
Freakshake gusto macarons
2u. 40min
Crema al burro al cacao
10 min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35 min
Waffles alla panna
1h 15 min