Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
of 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 334 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25 min
Candele al cioccolato
4h 50min
Glassa al cioccolato
20min
Glassa al burro
10min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Cupcake Cappuccino
50 min
Crema al burro al cacao
10min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 min
Glassa di zucchero
10min
Cream tart
4 Std.