Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate
1h 30min
Pasta e patate con provola
1h
Mini soufflé
1hod. 15min
Pane rustico
2h
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Chiacchiere salate
55min
Cestino centrotavola
5hod.
Pane scugnizzo
2h
Bomboloni salati
3h 20min
Fagotto napoletano
2h 15min
Tortano speck e fontina
2h
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min