Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 240 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di grano duro
- 250 g di semola di grano duro + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di ricotta fresca ben scolata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di funghi cardoncello freschi puliti e a fette
of 200 g di funghi champignon puliti e a fette sottili (1-2 mm) - 300 g di pomodorini a metà e senza semi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 26.9 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia pugliese
1h 10min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Pizza ai peperoni
1h 55 min
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Paccheri filanti al gratin
1 godz. 35 min
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Pizzette al formaggio di capra
1 godz. 35 min