Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di Rum bianco (vol. 70°C)
Terminare la preparazione
- 150 g confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 24 pezzi
- Calorieën
- 26049 kJ / 6226 kcal
- Eiwitten
- 114.4 g
- Koolhydraten
- 967 g
- Vetten
- 188.1 g
- Vezels
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiacchiere
1h 35 min
Babà analcolico alle fragole
3h 30 min
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Babà napoletano
2h 45 min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 Std.
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Crema al limone
10h 20 min
Pastiera
15h
Roccocò
2h
Torta Babà napoletana
8h