Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 730 g di acqua
- 300 g di funghi champignon freschi, in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di scalogno, a pezzi
- 10 g di burro, a pezzi
- 100 g di spinaci baby freschi
- 320 g di riso Carnaroli (tipo Carnaroli, cottura 17-18 min.)
- 60 g di vino bianco
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l),
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1982 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Natrium
- 1010 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto ai funghi
35 Min
Risotto ai funghi
30 min
Risotto funghi e salsiccia
55 min
Risotto spinaci e piselli
35 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto funghi e scamorza
45 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min