Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 - 2 cucchiaini di sale
Salsa di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 g di zucchero
- 5 g di sale
- 4 foglie di basilico fresche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2067 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Gnocchi al sugo di anatra
2 Std.
Tagliatelle panna e funghi
1 godz.
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25 min
Pasta al pomodoro
55 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Gnocchi al ragù
2 godz. 10 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min