![Pasta al pesto (6 porzioni) Pasta al pesto (6 porzioni)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08a599f3-035d-4a5e-bbd6-88607c71df90/Derivates/ab5a2606-d216-4930-86f7-44566fbd14aa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 30 g di pecorino a tocchetti
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 120 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 480 g di pasta secca tipo trenette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 min
Pasta con pesto di nocciole e basilico (1 porzione)
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Ghiaccio tritato
Keine Bewertungen
Spaghetti al pomodoro
30 min
Tisana digestiva menta e lemon grass
20 Min
Pasta al ragù
1 Std. 30 Min
Pasta al pomodoro
55 Min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min