Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 30 g di pecorino a tocchetti
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 120 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 480 g di pasta secca tipo trenette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di agnello e purè di verdure (6-9 mesi)
Geen beoordelingen
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 dk
Pasta con salsa al tonno
30 dk
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1sa 40 dk
Pasta al pomodoro
55min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35 dk
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30 dk
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Pasta con pesto di nocciole e basilico (1 porzione)
30 dk
Hash Browns (frittelle di patate)
1h 10min
Panini al pollo (Banh mi)
4 Std.
Pasta al forno con seitan e carciofi
1h 10min