Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 50 g di farina
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di zucchine
30 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Verdure saltate
10 Min
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45 Min
Petto di pollo al Metaxa
1 Std.
Insalata di würstel e formaggio
Geen beoordelingen
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Farfalle con vongole e pomodorini
Geen beoordelingen
Pasta panna e salmone
30 Min