Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Pecorino romano a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso piccante fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale a dadini (2 cm)
-
400
g di pomodori pelati freschi in scatola
of 300 g di passata di pomodoro freschi in scatola - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 360 g di pasta (bucatini, spaghetti o linguine)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min.
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pasta alla carcerata
30 min.
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min.
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 dk