Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g prosciutto crudo di Parma (1 cm)
- 100 g salame piccante a fettine (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di origano secco (optioneel)
- 600 g di acqua
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1776 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Spaghetti al tonno
40 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 dk
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghetti al pomodoro
30 dk
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Pasta al pomodoro con chorizo
25 min
Spaghetti alla checca
40 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min
Pasta alla carcerata
30 dk
Pasta alla ionica
30 dk