Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di gamberi crudi
- 2 spicchi di aglio
- 6 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 pizzichi di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di brandy
- 300 g di acqua
- 2 foglie di alloro secche
- 250 g di cipolla in spicchi
- 80 g di fegato d'oca (foie gras), semi cotto
- 250 g di funghi porcini freschi sott'olio, sgocciolati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle (o fresca)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2661 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1155.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30 min
Yogurt iperproteico alla vaniglia con semi di chia
12h 15min
Panini ranocchio
3h 30 min
Bocconcini di carote e patate
40min
Toast al burro matcha
Geen beoordelingen
Pane per toast
3 Std.
Scaloppine con ratatouille (Bimby Friend)
40min
Polpettine di patate e tacchino
1h 30 min
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 min
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1h