Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 100 g di pasta sottile, secca, tipo fidelini
-
250
g di pomodori, a pezzi
of 250 g di polpa di pomodoro a pezzi - 50 g di concentrato di pomodoro
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo, di carne o vegetale
of 2 cubetti di dado per brodo, di carne o vegetale, (per 0,5 l ciascuno) - ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere + q.b. (optioneel)
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa al pomodoro
40min
Spaghetti al pomodoro
30min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Pentolata di riso e zucca
50 phút
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Riso al pomodoro
30min
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 phút
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 Min