Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di pasta tipo tonnarelli
- 15 - 20 grani di pepe nero
- 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2048.5 kJ / 489.5 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 948.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi al ragù
2 godz. 10 min
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Spaghetti cacio e pepe
35 min
Olio aromatizzato al limone e rosmarino
20 min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Penne alla Norcina
45 min
Pasta alla gricia
30 min