Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ragù di salsiccia e funghi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia di maiale, spellata e a pezzi
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 250 g di funghi freschi a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di vino bianco
- 200 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2180.3 kJ / 521.2 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1292.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1h
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1sa 30 dk
Cannelloni al ragù
1sa 30 dk
Braciole pugliesi
1h
Risotto carciofi e speck
40 min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2sa
Lasagne funghi e salsiccia
1hod. 40min
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Linguine allo scoglio
40 min
Pasta alla carcerata
30 min