Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 300 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di vino bianco
- 70 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 650 g di acqua calda (non bollente)
- 100 g di castagne cotte e pelate, a pezzi
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2642.8 kJ / 631.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1579.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Pasta alla carcerata
30 min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Gelato al melone
15 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min