Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
- 4 uova
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaini rasi di pepe nero macinato
- 50 g di burro a pezzettini congelati (vedere consiglio)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3335 kJ / 797 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 80.9 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
La cacio e pepe
20 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Pasta alla gricia
30 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45 dk
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2 Std.