Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di pistacchi sgusciati
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ¼ di spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 11050 kJ / 2641 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 265 g
- Vezels
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al pesto di pistacchi
1hod. 40min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 min
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Pesto alla trapanese
20 min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min
Pesto di pomodori secchi
10min
Cannolo scomposto
3sa
Pesto di pistacchi e speck
20 min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1 godz. 5 min
Pesto alla siciliana
15 min