Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di pistacchi sgusciati
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ¼ di spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 11050 kJ / 2641 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 265 g
- Vezels
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di nocciole
10min
Pesto di mandorle e menta
20min
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Pesto di mandorle
10min
Pesto alla trapanese
20min
Pesto di pistacchi e speck
20min
Pesto di rucola
10min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40min
Cannolo scomposto
3h
Cannolo siciliano scomposto
30min
Panelle
1 Std. 25 Min