Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
of 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm) - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2118 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodo vegetale
1h
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 Std. 15 Min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Brodo di verdure con noodles di omelette
50min
Minestrone
45min
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5h 30min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45min
Brodo di carne (7-9 mesi)
1h
Brodo di manzo
3 Std. 50 Min
Brodo di gallina
4h 10min
Fagioli in umido
1h 30min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min