Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
of 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm) - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2118 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli rossi in umido
1h 20 min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Cottura dei fagioli
11sa
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min
Ragù con polpettine di pane
1hod. 25min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Brodo di gallina
4h 10min
Fagioli con le cotiche
1hod. 45min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Lenticchie e salsiccia
2 Std. 55 Min