Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 2 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e scolati
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di vino bianco secco
- 12 calamari freschi di piccola taglia, interi e puliti
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Totani ripieni su crema di fave
1 godz. 30 min
Alici alla Reggina
45 Min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Calamari in umido
55 dk
Polpette di alici
55 dk
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1ωρ. 10 λεπτ.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Insalata di calamari
55 dk
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.