Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 2 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e scolati
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di vino bianco secco
- 12 calamari freschi di piccola taglia, interi e puliti
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Carciofi ripieni
50min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Involtini di pesce spada e melanzane
1 godz. 20 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Alici alla Reggina
45min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min