Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ bustina di zafferano in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 4 fette di pane pugliese
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pepata di cozze
55 min
Linguine con scampi al limone
20 min
Astice in bella vista
1h 15 min
Scampi alla busara
35 min
Cozze allo zafferano
55 min
Zuppa di aragosta
1h
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 dk
Zuppa di muscoli
45 min
Agnello in umido
1h 20min
Linguine ai gamberoni
30 dk
Cozze al vino bianco
40 min
Sardine al cartoccio
50 min