Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 100 g di pangrattato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2899 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 46.4 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Zuppa di ceci e polpettine
50 Min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Piccoli tramezzini farciti
50 Min
Pizza e minestra
1h 30min
Minestra di vongole con maltagliati
1h 30min
Ciambella ciociara
3h
Polpettine danesi
45min
Polpettone del Ringraziamento
1h 30min
Fiadoni
1h
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Polpettone in crumble fragrante
1h