Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 100 g di pangrattato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2899 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 46.4 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Zufoli
5h
Ciambella salata allo yogurt
45 Min
Sformato di pane saporito
1 godz. 10 min
Pasta e patate con provola
1h
Maccheroni alla chitarra
50 min
Fiadoni
1h
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Polpettone di tonno
35min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Crostoni alla salsiccia
15 Min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min