Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di alloro fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
- fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1035.4 kJ / 247.3 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Fegato alla veneziana
35min
Trippa alla parmigiana
1 godz. 20 min
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Trippa alla trasteverina
45min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25u. 40min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Coniglio in umido
1h 25 min