Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto di pistacchi
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 50 g di pistacchi salati sgusciati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 90 g di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 45 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 50 g di provola a cubetti
Terminare la preparazione
- 80 g di provola a cubetti
- 150 g di prosciutto cotto a striscioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3782 kJ / 904 kcal
- Eiwitten
- 37.3 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 57.2 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartufini salati
3 godz.
Pesto di pistacchi e speck
20 min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Lasagne di zucca
1h
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Tiramisù alle noci e caramello salato
1h 30min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Pesto di pistacchi
10 min
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10 min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 min