Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1631 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Penne al sugo di calamari
40min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Linguine allo scoglio
40min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min