Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di funghi champignon interi, puliti
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco tritato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo in salsa ai funghi
50min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35 Min
Melanzane trifolate
40min
Porcini al funghetto
50min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Salsiccia al primitivo
50min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Pollo con salsa ai peperoni
55min