![Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35aa6de5-6d03-46e1-ba15-af3996758054/Derivates/783bbc21-b462-4af6-a64c-b23dee2d0dc7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 30 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 filetti di peperoni sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 320 g di pasta secca tipo mezze maniche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 29.3 mg
Alternatieve recepten
Pasta caprese
20 Min
Pasta fredda alla caprese
40 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Vermicelli di scammaro
30 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 Min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min