Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 150 g di pancetta affumicata a cubetti
- 300 g di verze a listarelle
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- 320 g di pasta secca corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1946.5 kJ / 465.3 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 653.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Paccheri zucca e provola
45 Min
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Lasagne di verza
2h 30min
Spaghetti alla Nerano
30 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min